COVID-19 oplossingen: People counting en koortsdetectie

Het Coronavirus (COVID-19) zorgt er helaas voor dat een groot deel van de wereld momenteel ontregeld is. De economische impact is gigantisch en veel bedrijven hebben hun deuren tijdelijk moeten sluiten. Langzamerhand wordt de beperkende regelgeving versoepeld en bedrijven denken na over hoe ze binnen een anderhalve meter samenleving kunnen functioneren. CameraSecure.nl biedt diverse maatwerkoplossingen (koortsdetectie & bezoekers tellen) om uw bedrijf te helpen om te opereren binnen deze nieuwe werkelijkheid.

People Counting

Totaaloplossing vanaf €999,-

Bedrijven kunnen binnen de nieuwe anderhalve meter samenleving maar een beperkt aantal bezoekers in hun pand toelaten. In eerste instantie zien we dat veel bedrijven dit oplossen door een medewerker of portier bij de ingang weg te zetten om de bezoekersaantallen te tellen en in goede banen te leiden. Deze oplossing is echter erg kostbaar en niet houdbaar voor lange termijn. U kunt uw investering in een people counting systeem binnen enkele dagen terug verdienen, omdat u bespaart op personeelskosten.

Door middel van een intelligente camera en een NVR (Netwerk Video Recorder), kunt u op een eenvoudige en betaalbare manier automatisch bijhouden hoeveel bezoekers er binnen uw pand aanwezig zijn en daarnaast een alarm instellen als het maximale aantal bezoekers wordt overschreden. In combinatie met additionele software kan deze data zelfs realtime in combinatie met een stoplicht op een beeldscherm bij de ingang worden weergeven.

Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte:

Koortsdetectie

Continuïteit van uw bedrijfsvoering is een serieuze uitdaging sinds de uitbraak van COVID-19. Een geïnfecteerde medewerker of bezoeker kan een groot deel van uw personeel besmetten. Uit onderzoek blijkt dat het grootste gedeelte van de COVID-19 infecties wordt overgedragen door mensen die reeds koorts en klachten hebben. Om de veiligheid en gemoedsrust van uw personeel te waarborgen is het daarom verstandig om de lichaamstemperatuur bij binnenkomst te meten. Dit kan eventueel met handscanner, maar dit proces is zeer arbeidsintensief en zorgt, zeker bij grotere bedrijven, voor  vertraging aan de deur.

Koortsdetectie met terminal

Totaaloplossing inclusief installatie voor €3999,-

Door middel van een all-in-one toegangscontrole terminal, kunt u op een eenvoudige en snelle manier  automatisch de lichaamstemperatuur van uw personeel en bezoekers meten en controleren of ze een mondkapje dragen. De terminal bestaat uit een 7-inch tablet die verwerkt zit in een zuil van gegalvaniseerd staal. De metingen zijn zeer accuraat en hebben standaard een foutmarge van 0,5°C.

Thermische camera

Totaaloplossing inclusief installatie voor €14999,-

Door middel van een intelligente thermische camera en slimme software, kunt u op een eenvoudige en snelle manier (15 personen tegelijk, binnen 2 milliseconden) automatisch de lichaamstemperatuur van uw personeel en bezoekers meten en een alarm uitsturen als er een vermoeden is van koorts. De metingen zijn zeer accuraat en hebben standaard een foutmarge van 1,0°C. Deze foutmarge is in combinatie met een Black Body (kalibratie unit) terug te brengen tot slechts 0,3°C.